Matlagningskurser

Vill du ha ny inspiration till en grönare vardag? Vill du lära dig mer om raw food, groddning, mjölksyrning, vegetarisk och vegansk kost? matlagningskurs_200px

Jag erbjuder matlagningskurser i raw food, vegetarisk och vegansk matlagning till privatpersoner och företag och skräddarsyr gärna kurserna utifrån dina behov och önskemål. Gå ihop några stycken så kommer jag gärna hem till dig och håller en kurs! Varför inte laga mat tillsammans på möhippan eller kickoffen?

Jag tar mig också an cateringuppdrag och kan komma hem till dig och laga mat!

Katjas Mat jobbar med ekologiska råvaror!

Kommande kurser

Malas och mat

14 februari 2021 klockan 11-15, Hagagatan 42, Curlyfood

KatjaPrint-24

Lär dig knyta din egna mala. En mala är ett halsband med 108 pärlor som både kan användas som ett smycke och som ett radband vid meditation. Mellan varje pärla gör man en knut med tråden som man använder för att trä halsbandet. Det sägs att varje knut man gör är ett sätt att knyta upp sina inre knutar. Att knyta malas är avkopplande och roligt.  På den här workshopen lär du dig hur man knyter en mala. Jag bjuder också på en färgsprakande och näringstät vegansk lunch. Dagen varvas med malaknytande, god mat och goda samtal. En perfekt pysselsöndag helt enkelt!

Begränsat antal platser för att vi ska kunna hålla avstånd!

I priser ingår material till en mala, lunch,  kurskompendium med både kunskap om malas och om de stenar vi använder samt självklart recepten på de rätter som serveras på lunchen. Pris: 1 500 kr Anmälan görs till: katja.lehto@gmail.com. Anmälan är bindande, begränsat antal platser.

 

Mat med inspiration av Ayur Veda

28 mars 2021, klockan 10-15, Hagagatan 42, Curlyfood

Ayurveda sägs vara den äldsta medicinska vetenskapen och är en systervetenskap till yogan. Ayurveda har ett holistiskt synsätt på kroppen och på hälsa där man behandlar helheten och främst arbetar förebyggande. Maten ses som medicin och genom att äta en balanserad kost som bibehåller vår agni, matsmältningseld, är en av de viktigaste principerna i ayurvedan.  Hur och vad vi äter påverkar oss precis som vi påverkas av årstider, vår ålder, vilken tid på dygnet det är, vårt humör osv. Enligt ayurveda behöver vi därför anpassa vår kost utifrån våra individualitet.

 

På den här workshopen lär vi oss grunderna i hur du kan tänka kring mat utifrån aurveda och därefter lagar vi en lunchbuffé med inspiration av ayurvedan som vi sedan äter tillsammans.

Begränsat antal platser för att vi ska kunna hålla avstånd!

I kursavgiften ingår kursmaterial, lunchbuffé och kompendium med de recept vi lagar. Pris: 1395 kr. Anmälan görs till: katja.lehto@gmail.com. Anmälan är bindande.

 

 

Powered by WordPress. Designed by WooThemes