Mina favoriter – bloggar och podcasts!

Jag har åkt på en dunderförkylning, en sådan där som jag inte kan minnas när jag senast hade en. Jag brukar (peppar-peppar) vara otroligt frisk, men jag tror att julstressen sänkte mig denna gång. Så denna vecka blir det inga nya recept, men jag bjuder på mina bästa länktips som inspiration. För sanningen är att det finns en sådan otrolig mängd helt fantastiska bloggar och podcasts att inspireras av. Det är ett av mina favoritsätt att få ny inspiration.

John Joseph på Rich Roll Podcast

Podcasts är något som jag är relativt ny till, jag började lyssna på olika podcasts för ca 1 år sedan och det är något jag skulle vilja ge mer tid. Det finns så många kloka människor där ute. Jag har redan tidigare tipsat om Rich Roll, men jag vill idag slå ett slag för 2 av avsnitten lite extra mycket. Han har intervjuat det legendariska punkbandet Cro-Mags sångare John Joseph 2 gånger och jag tycker att alla ska lyssna på de avsnitten. Josephs livshistoria är osannolik och han har många viktiga saker att förmedla. Ni hittar avsnitten här (förbered er dock på en hel del svordomar):

JohnJoseph

RRP #41 [EXPLICIT]: Cro-Mags’ John Joseph: Punk Icon, Spiritual Warrior, Ironman Triathlete & PlantPower Iconoclast

 

RRP #66: [EXPLICIT] John Joseph Returns – The Punk Iconoclast on GMO’s, The “V” Word & Expanding Consciousness

 

Det sista tipset är bloggen Nouveau Raw. Där finns det mesta du behöver veta för att komma igång med raw food och massor av inspirerande recept.

, , , , , ,

Powered by WordPress. Designed by WooThemes