Mumsig barnmat

Ekologiska barnmatsbutiken som jag nämnde häromdagen saluför det ekologiska barnmatsmärket Organix. Organix rockar fett säger jag! Visst är det lite dyrare än Semper och Findus, men smakmässigt går det inte att jämföra. När mamma hoppas på att dottern ska rata det som bjuds (vilket hon så klart inte gör), då vet man att det är gott.

I sortimentet finns bland annat en äppel- och fikongröt och en hallongröt som faktiskt innehåller äpplen, fikon och hallon. Och framförallt smakar de rejält av dem. De har också mellanmålsbägare som precis som grötarna innehåller the real stuff och smakar the real stuff. Vi har hittills provat jordgubbsris, som smakar svenska jordgubbar och äppel och mangoris som var smaskig med.

De har också underbara snacks och kex, utan tillsatt socker, smaksatta med fruktjuicer. Dotterns favorit är morotsstavarna som är upphottade majskrokar med morotsmjöl.

Att de är snyggt förpackade och har en ”no junk guarantee” ökar köpbegäret hos mamma. Grötarna kostar 3 paket för 90:-(om jag inte minns fel) och mellisbägarna 4 (a 4st/förpackning) st för 100:-.

Ekologiska barnmatsbutikens övriga sortiment är också bra och så är ägaren väldigt trevlig och serviceminded!

Powered by WordPress. Designed by WooThemes