Champagne är en flickas bästa vän

I fredags firade jag min bästa far, mig själv, min allra käraste make, vår förlovningsdag och mina föräldrars bröllopsdag på Vinkällaren Grappe. Det verkar som vi av praktiska skäl bestämt oss för att klämma in så många bemärkelsedagar det bara går på ett enda datum (4 st). Bästa pappan hade önskat sig en flaska champagne i födelsedagspresent och efter en hel del rekognisering föll valet på Cuvee St-Vincent som vi avnjöt som välkomsdrink. Och jösses Amanda säger jag bara! Jag har druckit en hel del champagne, och det kan liksom aldrig bli fel med champagne, men denna var något speciellt. Så behaglig som min mor uttryckte det, men ändå väldigt smakrik! Väl värt de extra kronor som den betingar i pris. Jag önskade att flaskan aldrig skulle ta slut, champagne är ju så kul.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes