Exempelmeny från danslägret

Jag har vistats 1 vecka i mitt favoritland Italien och hann inte få till posten med exempel från den meny som jag serverade under danslägret innan vi åkte. Men här kommer den i alla fall! Frukostarna bestod av rawnola och min egna musli, nötmjölk samt hembakt bröd med glutenfritt alternativ. Varje morgon serverade jag också en slowjuicad juiceshot och så hade jag en frukostspecial varje morgon. Bland annat serverade jag chiagröt med rå sylt, glutenfria scones och grön smoot. Photo 2014-07-15 12 47 10  Grön ärtsoppa med mynta. Serverades med marinerade kräftstjärtar för den som ville. Photo 2014-07-15 19 08 23  Raw tacos med valnötsfärs, salsa, guacamole och salsa verde samt glutenfria quesadillas med vit böncreme, paprika och lök.

Ett urval av de luncher jag bjöd på var kall grön ärtsoppa med mynta, potatissallad med dillpesto och ungsrostad sötpotatis, rödlök, paprika och kikärtor med rökig paprika. Middagarna bestod varje kväll av en temabuffé med mat från olika länd. Photo 2014-07-16 19 05 17  Gurksallad med fetaost, mynta, granatäpple och rostade mandlar. Photo 2014-07-16 20 17 51  Raw morotskaka

Tyvärr fanns ingen tid att lägga på själva fotograferandet av maten under själva lägret, därav den något sämre bildkvaliteten denna gång! Vill du ha smakrik, hälsosam och hållbar mat på din nästa fest, konferens eller event är du välkommen att maila mig på katja.lehto@gmail.com. Jag kombinerar gärna föreläsning kring kost, hälsa och hållbara livsstilsförändringar med matlagningskurs eller catering!

, , , , , ,

Powered by WordPress. Designed by WooThemes