Katjas mat bloggar på Årstiderna!

Tävling om bästa julsmoothienNu är det officiellt. Katjas mat har inlett ett samarbete med Årstiderna och kommer att blogga om raw food hos dem varje tisdag. Om ni följt bloggen så vet ni säkert vid det här laget att jag älskar Årstiderna och att vår historia går tillbaka till den första lådan som levererades i Stockholm.

Att behålla en kund i över tio år kräver mycket, i alla fall om man ska behålla mig som kund. Jag är kräsen, både när det gäller produkturval, kvalitet, pris, men kanske framförallt kundservice. Årstiderna levererar i alla kategorier! Kundservicen är av sällan skådat slag.

Jag har haft förmånen att lära känna människorna bakom Årstiderna. Margareta och Gerry Kingham som tog över Årstiderna i Sverige för ca ett år sedan har lyft ett fantastiskt företag ytterligare. De brinner för att utveckla Årstiderna och är nog några av de generösare personerna jag träffat. Därför är jag verkligen stolt som en tupp över att få tillhöra Årstidernas gäng.

Tävla om bästa julsmoothien

För att fira vårt samarbete och att julen börjar närma sig har jag utlyst en tävling på min Facebooksida! Den som lämnar det bästa receptet på en smoothie med julsmak belönas med 20% på valfri låda från Årstiderna. Så kolla in tävlingen som håller på till 6/12.

 

, , ,

Powered by WordPress. Designed by WooThemes