Massor av magdans-väldigt lite mat

Återigen duggar mina inlägg rätt glest här på bloggen. Anledningen är att min andra passion, förutom mat, dansen, just nu tar upp i princip all tid.

Jag var i Tyskland i helgen med min dansgrupp och tävlade och kan numera titulera mig Bellydancer of the world! Inte fy skam, väldigt tjusig buckla fick vi med oss hem också.

Vår elevuppvisning med alla duktiga elever går av stapeln på lördag på Teater Scenario, kl 15.00 och 19.30. Är ni sugna på lite orientalisk feel och vackra magdansöser är Teater Scenario the place to be på lördag. Biljetterna kostar 100:- och har ni tur kanske ni också får en glimt av Bellydancers of the world. Ni får ursäkta, jag kan inte sluta tjata, jag är så stolt över vår seger så jag kommer säkert tjata om det ett tag framöver. Bear with me! Narcissimen går säkert över om ett tag.

Vill däremot se Bellydancer of the Universe ska ni satsa på nästkommande lördag istället, den 6/12 då vi har gästbesök av Aziza från USA/Canada. Hon är en av världens mest eftertraktade magdansöser och kommer till Sverige för första gången. Det finns också möjlighet att studera för Aziza 4-7/12 då hon håller klasser på olika nivåer. Mer information om detta finns på Bellydancers of the world:s hemsida.

Den första advent går vår årliga kalkonmiddag av stapeln, jag hoppas jag har kraft att rapportera från den och delge världens godaste stuffingrecept.

, , ,

Powered by WordPress. Designed by WooThemes