Vårens matlagningskurser

Nu finns vårens matlagningskurser uppe under fliken matlagningskurser. Det blir 3 tillfällen till våren, det första tillfället handlar bara om rawfood, groddat och syrat, den andra kursens tema är hur vi kan få in mer grönt i vardagen och det sista tillfället kommer att ge dig inspiration till gröna festrätter.

Photo 2014-09-27 11 57 39
Som julklapp ger jag er rabatt till och med årsskiftet. Gå 2 och betala för 1. En perfekt julklapp till någon du tycker om.

Om inte kursdatumen passar håller jag gärna kurser och föreläsningar om ni är några stycken som går ihop. Jag kommer gärna hem till er, men kan också hjälpa till med lokal om det skulle behövas.

Jag vill också flagga för att jag planerar en kostkurs till våren med 4-5 träffar som kommer att bestå om föreläsningar om kost och praktiska övningar för att hitta dina mål och din motivation för hållbara livsstilsförändringar. Gemensamt följer vi varandras framsteg mot mer energi och hälsa. Eftersom detta blir min pilotkurs kommer jag att erbjuda den till ett rabatterat pris. Håll utkik efter datumen. Du är välkommen att redan nu anmäla intresse till kursen.

 

, , , , ,

Powered by WordPress. Designed by WooThemes