Gott nytt med morotsmaffian!

Ett nytt årtionde och som vanligt består mina nyårslöften av att göra mer goda gärningar under det kommande året. Det känns inte direkt som en slump att jag i morse (alldeles för tidigt!) sömndrucket bläddrade i senaste numret av Allt om Mat och hittade en lite notis om morotsmaffian eller carrotmob som den kallas på engelska.

In LineIdén bygger på konsumentmakt där konsumenterna går ihop och anordnar shopping-flashmobs och handlar eller äter hos den som gått med på att investera i energisparande åtgärder. En helt genial idé och jag känner mig helt klart inspirerad! Det finns ännu ingen carrotmob i Stockholm, men jag hoppas innerligt att det finns flera med mig som känner för att organisera Sveriges första shopping-flashmob. Mitt nyårslöfte blir således att dra igång morotsmaffian här i Stockholm!

Lägg till carrotmob på Twitter och på Facebook!

Bildcredd till meganpru på Flickr

, , ,

Powered by WordPress. Designed by WooThemes