Matlagningskurser

Vill du ha ny inspiration till en grönare vardag? Vill du lära dig mer om raw food, groddning, mjölksyrning, vegetarisk och vegansk kost? matlagningskurs_200px

Jag erbjuder matlagningskurser i raw food, vegetarisk och vegansk matlagning till privatpersoner och företag och skräddarsyr gärna kurserna utifrån dina behov och önskemål. Gå ihop några stycken så kommer jag gärna hem till dig och håller en kurs! Varför inte laga mat tillsammans på möhippan eller kickoffen?

Jag tar mig också an cateringuppdrag och kan också komma hem till dig och laga mat!

Katjas Mat jobbar med ekologiska råvaror!

Kommande kurser

En grönare vardag

23 september 2018 kl 10-15, Hagagatan 42, Curlyfood

KatjaPrint-24Katjas mat delar med sig av sina bästa tips och recept för en grönare vardag. Vi vet att de flesta av oss behöver äta mer grönsaker och frukt för en optimal hälsa, ändå har många svårt att få till det i praktiken. Dagen inleds med en föreläsning om varför det är så viktigt att få i sig rikligt med grönsaker, hur du kan skapa hållbara livsstilsförändringar och praktiska tips om hur du kan använda olika råvaror och hur du kan gör nyttigare val i din vardag. Katja kommer också prata och visa sina bästa tips när det gäller att grodda, göra juice eller gröna smoothies. Därefter lagar vi mat tillsammans! Menyn består av ett urval av Katjas smartaste grönsaksrätter, både raw food och vegetariska rätter. Vi byter ut pasta mot svarvade grönsaker, couscous mot blomkål, hamburgaren mot portabellasvamp etc. Kursen avslutas med att vi gemensamt njuter av det vi lagat!

Kursmaterial och recept ingår. Pris: 950 kr Anmälan görs till: katja.lehto@gmail.com. Anmälan är bindande, begränsat antal platser.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes