Världens bästa glass åt världens bästa barn

Vid ett IKEA besök tidigare i våras köpte jag ett set pinnglassformar, ni vet sådana där man oftast gör isglass i. När jag väl kom hem ångrade jag inköpet, det kändes som att de troligtvis skulle hamna längst bak i skåpgömmorna.

Vilgot och Molly glassar

Vad fel jag hade! En kväll gjorde jag smoothie åt mig själv och provade då att frysa in smoothien i formarna. Sonen fick provsmaka och vips var världens bästa glass åt världens bästa barn född. Båda ungarna diggar smoothie-glassen, inget socker är tillsatt och glassen innehåller bara nyttigheter. Du kan mixa vilka frukter och bär du vill, men det är bra om glassmeten innehåller något frukt med lite lenare textur som banan eller mango. Avocado är också säkert mums i. I övrigt är det bara att leka på och vara kreativ. Vill man kan man säkert blanda i en skvätt yogurt, men oftast innehåller våra smoothies bara frukt och bär, inget annat.

Så denna gång inget recept, bara ett svalkande tips i sommarhettan!

, ,

Powered by WordPress. Designed by WooThemes