Blodgrape med kanel

Blodgrape är min stora passion just nu. Apelsinerna börjar bli sådär halvkul så jag frossar istället i blodgrape. Jag vet att det är något pillrigt att äta dem, men skär man runt hinnorna så tycker jag att man slipper det värsta kladdet. Se till att köpa blodgrapen som är från Florida, överlägset godast. De är både syrliga, söta och precis lagom beska.  Och prova det enkla knepet att strö över lite kanel på grapen, kanelen lyfter den redan så goda grapen til oanade höjder!

På bilden finns också de underbara citronerna på kvist som kom i fredagens låda från Årstiderna.  Nästan som Italien och en av anledningarna till att jag är trogen kund hos Årstiderna sedan start. Citroner på kvist, ramslök, brysselkål på stammen, späd sparris, nässlor, mispel är bara några exempel på vad Årstiderna förgyller min vardag med!

, ,

Powered by WordPress. Designed by WooThemes