Matlagnings–
kurser till hösten

matlagningskurs_200pxÄntligen har jag lagt energin på att förverkliga mina idéer gällande att hålla matlagningskurser. Jag har under de senaste åren ofta fått frågan om när jag ska ha matlagningskurser, och nu har jag lyckats lösa logistiken, hittat en underbar lokal, satt datum och teman för alla 3 tillfällen som jag kommer att erbjuda i höst! Mer information om kurserna finns under fliken ”Matlagningskurser”. Det blir både raw food, vegetariskt och veganskt, groddat, syrat och till och med skönhetsprodukter, allt i en härlig blandning! Jag jobbar med ekologiska produkter så långt det bara är möjligt! Jag är otroligt förväntansfull och så tacksam för att allt äntligen klaffar! Så kom och laga mat med mig!

, , , ,

Powered by WordPress. Designed by WooThemes