Gentle Reboot – 5 dagar av god och hälsosam mat

Under perioden 21/2-25/2 kommer jag att hålla en Gentle Reboot som är gratis och fri för alla att delta i!

Gentle-Reboot-510x510

Gentle Reboot är 5 dagar av god och hälsosam mat som kommer att ge dig mängder av energi. Du kan använda Gentle Reboot som en nystart för hälsosammare vanor, ett sätt att hålla i ditt nyårslöfte eller en paus på 5 dagar där kroppen får maximalt med näring. Gentle Reboot är vegansk, glutenfri , fri från raffinerat socker och fri från mjölkprodukter och andra animaliska produkter. Under Gentle Rebooten äter du både raw food bestående av juicer och smoothies, men också sallader och lagad varm mat.

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret på sidan. En vecka innan starten kommer du få e-post med:

  • Meny och recept för 5 dagar
  • Inköpslista för alla 5 dagar
  • Instruktioner för hela Gentle Rebooten

Maten under veckan är enkel att tillaga, du behöver en matberedare och en blender för att på bästa sätt kunna laga recepten. Har du en juicepress/slow juicer är detta också bra (även om det räcker med blendern!)

Under Gentle Rebooten kommer du också varje dag få ett mail med frivilliga uppgifter som handlar om att sätta fokus och mål utifrån vilka förändringar du vill se i ditt liv. Vi kommer också att jobba med övningar som handlar om tacksamhet och närvaro.

Alla som anmäler sig till Gentle Reboot är välkomna att under de 5 dagar dela med sig av sin upplevelse, bilder på mat, ställa frågor och peppa varandra på Facebookeventet.

Välkomna!

Häng med på Gentle Reboot!
Powered by WordPress. Designed by WooThemes