Scrambled tofu

Den här veckan bjuder jag på den veganska motsvarigheten till äggröra. Lika snabb och enkelt att göra som en riktig äggröra och jag måste säga att jag tycker att den är väldigt god.En perfekt helgmorgons frukost, när man har tid att njuta i lugn och ro. Jag serverar tofuröran med tomater och avocado.

foto-2016-09-18-13-07-23

Scrambled tofu

  • 200 gr fast tofu
  • 0,5 tsk gurkmeja
  • 1-2 msk näringsjäst
  • 0,5 tsk lökpulver
  • Ett knivsudd spiskummin
  • Ca 3 msk grönsaksbuljong
  • Olivolja till stekning

 

Hetta upp lite olivolja i en stekpanna. Låt tofun rinna av och smula ner den i stekpannan. Vänd ner alla torra ingredienser och stek tofun ett par minuter. Häll i buljongen och låt koka några in några minuter. Servera tofuröran med hackade tomater och avocado. Smaklig spis!

, , , ,

No comments yet.

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes